7/05/2017

נשאלנו :האם ילדים אמריקאים יכולים להוציא אזרחות אמריקאית להורה?
תשובה:
אם הם מעל גיל 21 הם יכולים לבקש אותך .ותוך חודשים מועטים תקבלי גרין קארד.שזה תושבות קבע .תצטרכי לעבור לגור בארהב כדי לקבל אזרחות .לאחר כ4 שנים ותשעה חודשים תוכלי להגיש בקשה לאזרחות אמריקאית ותקבלי אותה כחצי שנה לאחר מכן.לפחות מחצית מהתקופה תצטרכי להיות בארה"ב ובשום מקרה לא לצאת מעל לחצי שנה מארה"ב ללא אישור מוקדם לסיבות המותרות בחוק.אחרת את עלולה לאבד התושבות ואם יצאת מעל שנה בלי אישור .את תאבדי התושבות קבע.ותצטרכי שילדיך יבקשו אותך שוב .בברכה עו"ד ערן בן עזרא את מוזמנת להתקשר למשרדינו לבירור ולמידת הנושא .נשמח לסייע בבקשה זה המספר במשרד 1-305-912-7777 ושיחת חינם מארה"ב 1-800-600-2414 בקרי גם באתר שלנו ומשם בבלוג ללמוד עוד בנושא זה אתרנו www.immigrationlawyer.tv

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.